Vacature: adviseur brand-/milieu veiligheid

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste professional met affiniteit en interesse in brand- en milieu veiligheid. Als adviseur werk je samen met collega’s aan de meest uiteenlopende projecten. Je hebt veel contact met klanten en betrokkenen. Gezamenlijk werk je aan het creëren van een veilige omgeving.

Als adviseur toets je plannen aan wet- en regelgeving, ontwerpnormen en voorschriften, voer je inspecties uit, werk je gelijkwaardigheidsvoorstellen op detail uit, begeleid je klanten bij de uitvoering van hun plannen, voer je brandveiligheidsberekeningen uit en overtuig je betrokkenen op basis van inhoudelijke argumentatie.

Om deze functie goed te kunnen uitvoeren vragen wij een afgeronde relevante hbo-opleiding en enige werkervaring op het gebied van brand- en/of milieu veiligheid. Daarnaast herken je jezelf in de volgende competities:

  • Je bent op de hoogte van actuele wet- en regelgeving op het gebied van brand- en milieu veiligheid.
  • Je hebt affiniteit met veiligheid in en om gebouwen en binnen organisaties.
  • Je hebt affiniteit met techniek, productieprocessen en/of procesinstallaties.
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en kunt goed samenwerken.

Wij bieden jouw een inspirerende en dynamische werkomgeving, waarbij je samen met deskundige collega’s werkt aan interessante projecten. Naast een uitdagende functie bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden en leuke extra’s:

  • Marktconform salaris (afhankelijk van ervaring).
  • Minimaal 28 vakantiedagen en de mogelijkheid voor extra verlofdagen.
  • Flexibiliteit met betrekking tot het indelen van je eigen uren en mogelijkheid om (deels) vanuit huis te werken.
  • Een aanstelling voor een jaar en bij goed functioneren uitzicht op een vast dienstverband.

Ben je geïnteresseerd in deze leuke vacature, stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar info@aivn.nl. Meer informatie over deze vacature kan je opvragen bij Jos Jalving, te bereiken via tel: 06-10171245 en/of per mail: j.jalving@aivn.nl.

Wij komen graag met jouw in contact!