We are safety professionals

Organisatie

Sinds onze oprichting in 2007 zijn wij uitgegroeid tot een professionele probleemoplosser dat indrukwekkende projecten heeft mogen begeleiden in heel Europa. Onze relaties met onze tevreden klanten zijn zeer bestendig. Dit vanwege onze persoonlijke betrokkenheid, helderheid en specialistische vakkennis.


Iedereen in ons team heeft zijn eigen persoonlijke en professionele kwaliteiten. Maar samen hebben we één gemene deler: een ongekende passie voor het oplossen van uw probleem.

Onafhankelijk

Als onafhankelijk bureau zijn wij gespecialiseerd in veiligheid in en om gebouwen. Hierbij zijn wij als expert actief op het gebied van beveiliging, brandveiligheid, externe veiligheid, milieuveiligheid en arbeidsveiligheid.

Expertise

Wij beschikken over veel expertise, ervaring en marktkennis. Het is voor ons noodzakelijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen, beschikbare methoden, nieuwe en/of gewijzigde voorschriften en nieuwe wet- en regelgeving op zowel nationaal als internationaal niveau.

Erkenningen

Als erkend opsteller van o.a. Uitgangspuntendocumenten (UPD) en Programma van Eisen (PvE) zijn wij in staat om u optimaal te ondersteunen.

Kwaliteit

De kwaliteit van onze dienstverlening staat hoog in het vaandel. Wij zijn gedreven in het leveren van kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Hierbij wordt er gewerkt volgens een eigen kwaliteitssysteem waardoor de kwaliteit van onze dienstverlening continu gewaarborgd wordt.

Het Team van AIVN

Ing. Jos Jalving
Directeur/Senior Adviseur
Telefoon: +31 (0)599-235528
Mobiel: +31 (0)6-10171245
Linkedin: Ing. Jos Jalving
MEER INFO

Algemene informatie: Jos Jalving is de oprichter en directeur/eigenaar van AIVN. Jos is een generalist op het gebied van veiligheid.

Namens de VNCI, VNCW, VVVF en VHCP heeft Jos o.a. zitting gehad in de commissie van deskundigen bij het CCV en is als expert betrokken geweest bij de ontwikkeling van enkele PGS-richtlijnen en de beoordelingsrichtlijn voor watermistsystemen (BRL-K21020).

Specialisaties:
Gevaarlijke (vloei)stoffen en processen, PGS-richtlijnen, certificering van brandbeveiligingsinstallaties, conformiteitsbeoordelingen en vergunningenmanagement..

Arjan Zantinga
Adviseur
Telefoon: +31 (0)599-235528
Mobiel: +31 (0)6-57942230
Linkedin: Arjan Zantinga
MEER INFO

Anne-Marije Perdok
Adviseur
Telefoon: +31 (0)599-235528
Mobiel: +31 (0)6-12367638
MEER INFO

Heleen Holwerda
MEER INFO

Jeroen Perdok
Controller
MEER INFO

Nienke Jalving-Eshuis
Medewerkster
MEER INFO