BEGIN:VCARD VERSION:3.0 REV:2020-08-14T04:15:41Z N;CHARSET=utf-8:Arjan;Zantinga;;; FN;CHARSET=utf-8:Zantinga Arjan ORG;CHARSET=utf-8:AIVN TITLE;CHARSET=utf-8:Adviseur EMAIL;INTERNET:a.zantinga@aivn.nl TEL;WORK:+31 599235528 TEL;CELL:+31 657942230 END:VCARD bad luck! Home - AIVN

Waarmee kunnen wij u helpen?

Denken in oplossingen en kansen. Met welk risico of probleemstelling wordt u geconfronteerd? Wat wordt er aan u gevraagd en wat is hiervoor de aanleiding? Wat kan hiervoor een oplossing zijn? Wij helpen u graag verder!

Als erkend en toonaangevend bureau zijn wij gespecialiseerd in veiligheid in en om gebouwen. Hierbij bieden wij heldere, in de praktijk werkzame oplossingen voor uw vragen en problemen over uw veiligheid. Wij luisteren naar onze klanten en verdiepen ons in de aanwezige risico’s en mogelijkheden.

Wij zijn gevestigd in Borger en Hilversum en van hieruit zowel nationaal als internationaal actief.

Projecten

Bij ons wordt kwaliteit en gedegenheid gecombineerd met een praktische en pragmatische aanpak. Hoogwaardig maar niet hoogdravend.

Oplossingsgericht en vasthoudend. Onze klanten waarderen die aanpak. Dat uit zich in zeer bestendige relaties.

Diensten


Onze dienstverlening is gebaseerd op het realiseren van een veilige situatie in en om gebouwen zonder hierbij de risico’s en financiële haalbaarheid uit het oog te verliezen. Of het nu gaat om nieuwbouw en/of bestaande gebouwen. Wij zijn een expert op het gebied van beveiliging, brandveiligheid, externe veiligheid, milieu-veiligheid en arbeidsveiligheid.


Wij leveren geen producten maar zijn dienstbaar. Luisteren naar uw wensen en behoeften en proberen daarin te ondersteunen/adviseren. Hierin kunnen wij verschillende rollen op ons nemen om aan te sluiten bij uw wensen. De kwaliteit van onze dienstverlening staat hoog in het vaandel. Wij zijn zeer gedreven in het leveren van kwalitatief hoogwaardige dienstverlening.