BEGIN:VCARD VERSION:3.0 REV:2021-07-27T08:24:56Z N;CHARSET=utf-8:Marieke;Evelaar;;; FN;CHARSET=utf-8:Evelaar Marieke ORG;CHARSET=utf-8:AIVN TITLE;CHARSET=utf-8:Office Manager EMAIL;INTERNET:m.evelaar@aivn.nl TEL;WORK:+31 599235528 TEL;CELL: END:VCARD bad luck! Home - AIVN

We are safety professionals

Denken in oplossingen en kansen. Met welk risico of probleemstelling wordt u geconfronteerd? Wij helpen u graag verder!

Als erkend en gespecialiseerd adviesbureau houden wij ons bezig met Arbeidsveiligheid, Brandveiligheid, Fysieke veiligheid en Milieu veiligheid. Wij bieden heldere, in de praktijk werkzame oplossingen voor uw vragen en problemen. Wij luisteren naar onze klanten en leveren kwaliteit. Vanuit twee locaties (Borger en Hilversum) bedienen wij onze nationale alsook onze internationale klanten actief.

Nieuwe vacatures:

Word jij onze energieke officemanager? 

Word jij onze nieuwe adviseur brand- en milieuveiligheid?

Projecten

Bij ons wordt kwaliteit en gedegenheid gecombineerd met een praktische en pragmatische aanpak. Hoogwaardig maar niet hoogdravend.

Oplossingsgericht en vasthoudend. Onze klanten waarderen die aanpak. Dat uit zich in zeer bestendige relaties.Diensten


Wij houden ons bezig met: advisering, projectmanagement en het uitvoeren van inspecties. Dit doen wij op het gebied van: Arbeidsveiligheid | Brandveiligheid | Fysieke veiligheid | Milieu veiligheid.


Wij leveren geen standaard producten maar stellen ons dienstbaar op. Luisteren naar de wensen en behoeften van de betrokkenen en proberen daarin de balans te vinden. De kwaliteit van onze dienstverlening staat hoog in het vaandel. Wij zijn zeer gedreven in het leveren van kwalitatief hoogwaardige dienstverlening.